Αστική Εταιρία
Πανελληνίου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης


 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ INTERLIGHT

Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης των μελών του γύρω από τις τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν το επάγγελμα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτ. & Μ. Τεχνικής Εκπαίδευσης συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τη διεξαγωγή επιμορφωτικών σεμιναρίων. Το πιο πρόσφατο πραγματοποιήθηκε στις 29/10/14 στα Γραφεία του και είχε ως θέματα το φωτισμό LED και τις επιπτώσεις από αρμονικές σε μια εσωτερική ηλεκτρική εγκατάσταση.
Η ενημέρωση γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στο φωτισμό LED έγινε από εκπροσώπους δύο γνωστών εταιρειών επαγγελματικού φωτισμού, τον κ. Τάσο Δρακωνάκη της ΙNTERLIGHT και τον κ. Πάκη Σωτηρόπουλο της εταιρείας FOTISTIKI.
Tην επιμέλεια του δεύτερου σκέλους της ενημέρωσης, που περιελάμβανε και μετρήσεις αρμονικών, είχαν ο κ. Κων/νος Δημητρίου της εταιρείας ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, καθώς και ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Μάνος Καυκαλάς.
Στην επιτυχία και αυτού του σεμιναρίου συνέβαλαν καθοριστικά τα μέλη του Πανελληνίου που, για άλλη μια φορά, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και συμμετείχαν ενεργά στην ενη-
μερωτική διαδικασία, διατυπώνοντας ερωτήματα και αναπτύσσοντας εποικοδομητικό διάλογο με τους εισηγητές.
Στο «κλείσιμο» της εκδήλωσης, οι παρευρεθέντες συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να συνεχίσουν την κουβέντα τους σε πιο χαλαρούς ρυθμούς γύρω από τον πλούσιο μπουφέ που παρέθεσαν προς τιμήν τους οι δύο εταιρείες φωτισμού, απολαμβάνοντας νόστιμα εδέσματα αλλά και τα καθιερωμένα τους ρακόμελα!
Τα αμέσως επόμενα σεμινάρια που έχει προγραμματίσει ο Πανελλήνιος είναι στις 15/12 στα Γραφεία του σε συνεργασία με την ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και θέμα την Αντικεραυνική Προστασία και στις 17/12 με την BRIGHT ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ στα Γραφεία της εταιρείας.
Και, φυσικά, έπεται συνέχεια…


Λέξεις Κλειδιά:INTERLIGHT