Αστική Εταιρία
Πανελληνίου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης


 

Η ανθρωπιά είναι… στο αίμα μας

Ούτε η αφόρητη ζέστη, ούτε η κίνηση στους δρόμους, ούτε οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις εμπόδισαν μέλη, συνεργάτες, συγγενείς και φίλους του Συνδέσμου να συμμετάσχουν στην πρώτη φετινή εθελοντική αιμοδοσία του Συνδέσμου μας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιουλίου στα γραφεία μας.

Αλληλεγγύη και ανθρωπιά ενέπνευσαν και κινητοποίησαν τους εθελοντές αιμοδότες μας, που ανταποκρίθηκαν και αυτή τη φορά στην πρόσκλησή μας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος που διατηρεί το Σωματείο μας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Θερμές ευχαριστίες λοιπόν σε όλους όσοι μας εμπιστεύθηκαν και στήριξαν και αυτό το εγχείρημα του Συνδέσμου, αλλά και στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου για την αρωγή του. Πολλά ευχαριστώ και σε όσους αδυνατούν να παρευρεθούν στις εθελοντικές αιμοδοσίες λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, αλλά φροντίζουν πάντα να δώσουν αίμα οποτεδήποτε χρειαστεί για λογαριασμό του Σωματείου. Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και στην εταιρεία ΕΟΣ Σάμου, που και φέτος επιβράβευσε τους αιμοδότες μας προσφέροντας ένα μπουκάλι κρασί. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εθελοντική αιμοδοσία που είναι προγραμματισμένη για το τέλος του έτους.

 


Λέξεις Κλειδιά:αιμοδοσία, εθελοντισμός