Αστική Εταιρία
Πανελληνίου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης


 

 electronline

Η εταιρεία ΑΦΟΙ Α. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε με διακριτικό τίτλο Electronline  δραστηριοποιείται στην Αττική καθώς και την περιφέρεια με την συνεργασία έμπειρου προσωπικού για την υλοποίηση υποδομής ηλεκτρονικών & ηλεκτρομηχανολογκών εφαρμογών.

Περιγραφή

 

Τα έμπειρα στελέχη της Electronline αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις και τα άλματα των καιρών, έχουν στόχο την  παροχή σύγχρονων και λειτουργικών υπηρεσιών κατασκευής και την συντήρηση  ηλεκτρονικών & ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών με σύμμαχο τις νέες τεχνολογίες, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις απαιτούμενες ανάγκες των πελατών της. 

 

Promos

Η εταιρεία μας έχει συμμετάσχει σε δημόσια έργα Ανακατασκευή τμημάτων της Βουλής, Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), Εθνική Τράπεζα, Εμπορική Τράπεζα, Αγροτική Τράπεζα, ΙΚΑ, Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, Μουσείο Κανελλοπούλου, ανακατασκευή τμημάτων Ιατρικού Αθηνών, και έχει  ολοκληρώσει πλήθος εγκαταστάσεων ιδιωτικών κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.


Συνυφασμένη με το όραμα της εταιρείας είναι η συνεχής ενημέρωση και εξειδίκευση των μελών της σε θέματα  νέων τεχνολογιών, πού δίνουν την ευχέρεια σχεδιασμού αξιόπιστων λύσεων και την δυνατότητα δημιουργίας εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών καλύπτοντας όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών εφαρμογών.

Βρείτε μας εδώ