Αστική Εταιρία
Πανελληνίου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης


 

ΑΛΤΙΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Η εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο  Ηλεκτρικά έργα αφοί Αλτιντασιώτη δραστηριοποιείται από  το 1983 στην μελέτη και την κατασκευή ηλεκτρικών εγκαταστάσεων σε οικίες, καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους.

Κατέχει την άδεια για εκτέλεση έργου 130 kw φωτισμού και συσκευών, 150 kw κίνησης, 150 kw παραγωγής , μεταφοράς, μετασχηματισμού και διανομής ηλεκτρικής  ενέργειας, και  εγκατάσταση  φωτοβολταϊκών συστημάτων 10 kw. Εκτελεί χρέη πιστοποιημένου τεχνικού ασφαλείας Β κατηγορίας  επικινδυνότητας  στα έργα της .(με αριθ. Έγκρισης υπουργείου εργασίας 132323/10-09-2004).  Εχει  πιστοποίηση κατάρτισης  στην νέα υπεύθυνη δήλωση εγκαταστάτη ηλεκτρολόγου (κωδικός πιστοποίησης 1111-1075).

Και είναι ΚΝΧ partner  (νέα τεχνική ηλεκτρικών εγκαταστάσεων κτηρίων bus) No partner 45090

Ελέγχουμε την ηλεκτρολογική εγκατάσταση σας με σύγχρονα και  διακριβωμένα  όργανα μέτρησης και έλεγχου και παραδίδουμε την εγκατάσταση σας ασφαλή  προς χρήση, σύμφωνα  με το πρότυπο ΕΛΟΤ HD384.

Ενημερωνόμαστε μέσα από σεμινάρια για τις  εξελίξεις  των ηλεκτρολογικών  εγκαταστάσεων και του ηλεκτρολογικού υλικού.

Κατασκευάζουμε, ελέγχουμε και συντηρούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την οποιαδήποτε ηλεκτρική εγκατάσταση  και προτείνουμε προς τους πελάτες μας τεχνικές και οικονομικές λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες τους και πάντα με διάθεση συνεργασίας .

Περιγραφή

       

Promos

Βρείτε μας εδώ