Αστική Εταιρία
Πανελληνίου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων πτυχιούχων ανωτέρας και μέσης τεχνικής εκπαίδευσης


 

cinc Μάνος Καυκαλάς

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εταιρεία μας από τα πρώτα βήματα της με έδρα την Αθήνα ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών έργων με στόχο πρώτα την ικανοποίηση των πελατών της αλλά πάντα με σύμμαχο την άρτια τεχνική κατάρτιση των συνεργατών της, εξασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες  για τους πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

Περιγραφή

Το ανήσυχο πνεύμα των μελών της ακολούθησε την αλματώδη εξέλιξη της τεχνολογίας και εκπαίδευσε και συνεχίζει να εξειδικεύει τα μέλη και τους συνεργάτες της σε νέες τεχνολογίες. Η αναδιοργάνωση του εξοπλισμού της εταιρείας με σύγχρονα διακριβωμένα όργανα μετρήσεων για τον έλεγχο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και όργανα πιστοποιήσεων δικτύων δομημένης καλωδίωσης δεν αποτελεί για μας πρόκληση, αλλά συνέπεια απέναντι στους πελάτες μας. Ο ειδικός εξοπλισμός δίνει την δυνατότητα για  την κατασκευή ηλεκτρονικών εφαρμογών υψηλών απαιτήσεων καθώς και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας για επαγγελματικούς χώρους και πολυτελής κατοικίες.

Promos

Αναφορικά, η εταιρεία μας βρίσκεται στον διακεκριμένο κατάλογο των KNX partner για την υλοποίηση smart house.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα έργα μας Oφθαλμολογική κλινική, ICAP, Inspot, flocafe, και άλλες δημόσιες και ιδιωτικές κατασκευές.

Βρείτε μας εδώ