Αστική Εταιρία
Πανελληνίου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης


 

Παιδική γιορτή 2010

                        Μήνυµα συναδέλφωσης και αισιοδοξίας από τον Πανελλήνιο Σύνδεσµο

 ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΗ Η ΕΤΗΣΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ, ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ, ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΕΝΤΙ

   Σε πείσμα των δύσκολων καιρών που ζούμε, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Εκπαιδεύσεως πραγματοποίησε και φέτος μια υπέρλαμπρη γιορτή για τα μέλη του και τις οικογένειές τους, στέλνοντας ένα μήνυμα συναδέλφωσης και αισιοδοξίας.

   Η ετήσια Παιδική Γιορτή του ΠΣΕΗΠΑΜΤΕ, που διεξήχθη το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου (Ημέρα του Παιδιού) στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, είχε εξαιρετική επιτυχία για άλλη μια χρονιά. Η συμμετοχή μελών και επίσημων καλεσμένων ήταν πολύ μεγάλη, οι εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους περίσσευαν και πάλι, ενώ το κέφι έφτασε στα ύψη!

   Πέρα από την αθρόα προσέλευση των μελών του αθηναϊκού σωματείου, τη φετινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και πολλά στελέχη του Κλάδου από διάφορα μέρη της χώρας: Ο πρόεδρος της ΠΟΣΕΗ Στάθης Δάρας, αλλά και οι τέως πρόεδρος και γ. γραμματέας της Ομοσπονδίας Νίκος Αντζινάς και Θανάσης Χάσκος, από τον ΣΕΚΗΑ ο ταμίας Ανδρέας Παπανδρέου, ο έφορος Σταύρος Γούναρης και το μέλος Χαράλαμπος Αλεξανδρής, από το Σύνδεσμο Πειραιά ο πρόεδρος Δημήτρης Μουστάκας, ο γ. γραμματέας Αλέκος Κουζούλογλου, ο αναπλ. γ. γραμματέας Γιώργος Ρούσσος και ο ταμίας Δημήτρης Θεοδωρέλλης, από τον ΣΕΗ Μεσογαίας ο γ. γραμματέας Σπύρος Τζανίκος και το μέλος της διοίκησης Παναγιώτης Πολίτης, από τον ΣΕΗ Ευβοίας ο ταμίας Χαράλαμπος Ντουρμάς, το μέλος του Δ.Σ. Μιχάλης Παπαζώτης και ο τέως πρόεδρος Βαγγέλης Γρηγορίου, από το Σύνδεσμο Ηρακλείου ο γεν. γραμματέας Δημήτρης Ζαϊμάκης, από το ΣΕΗ Χανίων ο πρόεδρος Νίκος Πατεράκης, ο ταμίας Γιώργος Θεοδωράκης, το μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτης Φραγκεδάκης, αλλά και ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Γιάννης Μπροκαλάκης, από το ΣΕΗ Λασιθίου ο πρόεδρος Μανώλης Κριθαράκης, το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Γιάνναρος και ο τέως πρόεδρος Βαγγέλης Γεωργιάδης, καθώς και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΗ Λήμνου Βασίλης Χόρος. Παραβρέθηκαν, επίσης, το μέλος της διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, οι πρόεδρος και ταμίας του Συνδέσμου Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων Πειραιά Χρήστος Τσαρές και Παναγιώτης Βελισσαρίου, ο διευθυντής του «Ε» Κώστας Μπέλλος και, φυσικά, σύσσωμο το Δ.Σ. και πολλά μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Συνταξιούχων. Να σημειωθεί ότι πολλοί ακόμα συνάδελφοι από την Κρήτη, την Κεφαλονιά, τη Λιβαδειά, τη Λαμία κ.α., που είχαν δηλώσει συμμετοχή και, μάλιστα, ορισμένοι από αυτούς είχαν «κλείσει» και δωμάτια σε ξενοδοχεία, δεν κατάφεραν να βρεθούν στη γιορτή λόγω της κακοκαιρίας.

   Ακόμα, το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι των εταιρειών HAGER, ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, SCHNEIDER ELECTRIC, ARC ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΥ, VIOKAR, Β. ΚΑΥΚΑΣ και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ, που ήταν οι μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης (όπως και ο "Ε"), καθώς και των εταιρειών ALIBERTI, LEGRAND, ΣΙΜΑΚΟΜ, MEGA BROKERS και CRIS, που ήταν οι ευγενικοί χορηγοί.

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤ. ΔΑΡΑΣ ΚΑΙ Β. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

   Κατά τη διάρκεια του τελετουργικού, η διοίκηση του Πανελληνίου βράβευσε για την προσφορά τους στον Κλάδο, τον πρόεδρο της ΠΟΣΕΗ Στάθη Δάρα και τον τ. πρόεδρο του ΣΕΗ Ευβοίας Βαγγέλη Γρηγορίου. Όπως έχει τονίσει η ηγεσία του σωματείου, στόχος αυτής της ενέργειας, που ξεκίνησε στην περσινή γιορτή, είναι να καταστεί θεσμός η προσφορά ηθικής ικανοποίησης σε ανθρώπους που έχουν δουλέψει για την πρόοδο του Κλάδου.

   Παραδίδοντας την πρώτη τιμητική πλακέτα, ο πρόεδρος του ΠΣΕΗΠΑΜΤΕ, Μάνος Καυκαλάς, διάβασε το κείμενο που ήταν γραμμένο σε αυτήν, τονίζοντας ότι είναι εμπνευσμένο από φράσεις του προέδρου της ΠΟΣΕΗ, που αντικατοπτρίζουν το πάθος του για ριζικές αλλαγές και την εν γένει πορεία του: «Στο συνάδελφο Ευστάθιο Δάρα, για τις συνεχείς και ανιδιοτελείς προσπάθειες στην πάταξη των σαλτιμπάγκων και των αεριτζήδων, με στόχο την πλήρη εξυγίανση του Κλάδου…». Παραδίδοντας τη δεύτερη πλακέτα, επισήμανε ότι προσφέρεται σε έναν άνθρωπο που χαρακτηρίζεται απόλυτα από τη φράση «λίγα λόγια - πολλά έργα». Το κείμενο που ήταν γραμμένο σε αυτήν ανέφερε: «Στο συνάδελφο Ευάγγελο Γρηγορίου που σε όλη του τη συνδικαλιστική πορεία έχει προσφέρει τόσα στον Κλάδο με απόλυτη σεμνότητα και ανιδιοτέλεια…». Οι δύο βραβευθέντες, ιδιαίτερα συγκινημένοι, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για την τιμή που δέχτηκαν και απηύθυναν τις ευχές τους προς όλους τους παρευρεθέντες για το χρόνο που έρχεται.

   Ο Σύνδεσμος δεν παρέλειψε, όμως, να βραβεύσει και φέτος τα παιδιά των μελών του που εισήχθησαν τη χρονιά που πέρασε σε ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, δωρίζοντας από ένα λάπτοπ σε όσα από αυτά δήλωσαν συμμετοχή στη γιορτή. Τα παιδιά παρέλαβαν τα δώρα τους από τους εκπροσώπους των εταιρειών - χορηγών, οι οποίοι με την ευκαιρία απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς και ευχές στον κόσμο.

ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

   Η άψογα οργανωμένη εκδήλωση πρόσφερε μεγάλη χαρά στους πιτσιρικάδες, που κυριολεκτικά …«ξεσάλωσαν». Στην αρχή, ατέλειωτο χοροπηδητό και τούμπες στον γιγάντιο παιδότοπο, που έκαναν τα μάγουλα να αναψοκοκκινήσουν και τον ιδρώτα να τρέχει ποτάμι, και μετά παιχνίδια με τους κλόουν και τον ταχυδακτυλουργό, αλλά και χορός μέσα σε μια ξαφνική «βροχή» από πολύχρωμα χαρτάκια που άφησε τις όμορφες φατσούλες με… ανοιχτό το στόμα, αλλά και …άφθονο χιόνι για να είναι ασορτί η αίθουσα με τον εξωτερικό χώρο! Ο ενθουσιασμός των παιδιών, βέβαια, κορυφώθηκε όταν εμφανίστηκε ο Άγιος Βασίλης, που τους έφερε δωράκια και φωτογραφήθηκε μαζί τους…

   Εκτός από τα όμορφα δώρα που πρόσφερε ο Σύνδεσμος σε όλα τα παιδιά, η εταιρεία HAGER τους χάρισε και από ένα πλαστικό κράνος και παιδικά εργαλεία, για να μπαίνουν σιγά - σιγά στο κλίμα της δουλειάς!

   Όμως και οι μεγάλοι δεν έμειναν παραπονεμένοι, αφού κι αυτοί πήραν τα αναμνηστικά τους από τη γιορτή. Το δώρο της διοίκησης προς τα μέλη και τους καλεσμένους της ήταν μια εικόνα πάνω σε σκαλισμένο κορμό, πραγματικό έργο τέχνης, ενώ σε όλους τους συναδέλφους η HAGER πρόσφερε θήκη με εργαλεία και η SCHNEIDER ELECTRIC φόρμα εργασίας. Επίσης, μεγάλος αριθμός δώρων - ευγενική προσφορά των χορηγών - μοιράστηκε και μέσα από τη λαχειοφόρο αγορά.

ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ

   Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δεν έλειψε ο πλούσιος μπουφές με εκλεκτά εδέσματα και άφθονο κρασί. Το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Αρκάδων Άνω Λιοσίων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» χόρεψε παραδοσιακούς χορούς και καταχειροκροτήθηκε, ενώ στη συνέχεια παρέδωσε την «πίστα» στους συναδέλφους και τις συζύγους τους που γλέντησαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

   Η διοίκηση του ΠΣΕΗΠΑΜΤΕ ευχαριστεί θερμά τα μέλη του και τους καλεσμένους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή της, καθώς και τις εταιρείες που στήριξαν την εκδήλωση. Ειδικότερα δε, απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους μεγάλους χορηγούς, τονίζοντας ότι χωρίς τη δική τους βοήθεια μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η φετινή γιορτή!

(Από την εφημερίδα «Ο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ»)

 

     


Λέξεις Κλειδιά:Χριστουγεννιάτικη, 2010