Αστική Εταιρία
Πανελληνίου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης


 

Παιδική γιορτή 2006

                            Με μεγάλη επιτυχία η Παιδική Γιορτή του Παν. Συνδέσμου

                          Εργολ. Ηλεκ/γων Πτυχιούχων Αν. & Μ. Τεχν. Εκπαιδεύσεως

 

   Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η γιορτή που διοργάνωσε για πρώτη φορά αποκλειστικά για τα παιδιά των μελών του, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργολ. Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτ. & Μ. Τεχν. Εκπαιδεύσεως.

    Οι συνάδελφοι με τις οικογένειές τους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της διοίκησης, γέμισαν την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Λυκόβρυσης το απόγευμα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου, απολαμβάνοντας λίγες ώρες διασκέδασης και ξενοιασιάς. Χαιρετισμό και ευχές προς τους παρευρεθέντες απηύθυνε, εκ μέρους του Δ.Σ., ο πρόεδρος Λευτέρης Σκαρής.

   Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους, από τον ΣΕΗΕΑ ο πρόεδρος Γεράσιμος Χιόνης, από τον ΣΕΚΗΑ ο πρόεδρος Κώστας Πλευράκης, ο γ. γραμματέας Απόστολος Ελευθερίου, ο ταμίας Ανδρέας Παπανδρέου και ο έφορος Σταύρος Γούναρης, από το Σύνδεσμο Πειραιά ο πρόεδρος Δημήτρης Ντίμερης και ο έφορος Γιάννης Χάσκος, οι πρόεδρος και γεν. γραμματέας του ΣΕΗ Μεσογαίας - Λαυρεωτικής Αναστάσιος Μπερέτας και Παναγιώτης Πολίτης, ο δ/ντής του "Εγκαταστάτη" Κώστας Μπέλλος κ.ά.

   Κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου πάρτυ, τα παιδιά ξεφάντωσαν με τα παιχνίδια του κλόουν και τα τρικ του ταχυδακτυλουργού, αλλά και οι μεγάλοι έπαιξαν μπίνγκο, με έπαθλο ένα τρυπάνι προσφορά της εταιρείας HILTI. Η διοίκηση του Συνδέσμου φρόντισε, βέβαια, να υπάρχει και ένας πλούσιος μπουφές, με διαλεχτά εδέσματα. Δεν παρέλειψε, τέλος, να προσφέρει σε όλα τα παιδιά όμορφα δώρα, κατά την αποχώρησή τους από τη γιορτή.

(Από την εφημερίδα «Ο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ»)

 


Λέξεις Κλειδιά:παιδική, γιορτή