Αστική Εταιρία
Πανελληνίου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης


 

Τσικνοπέμπτη: Ευκαιρία για διασκέδαση!

Τσικνοπέμπτη χθες και η οικογένεια του Πανελληνίου Συνδέσμου άδραξε την ευκαιρία -άλλωστε δεν θέλει και πολλή προσπάθεια- για φαγοπότι και διασκέδαση.

Η ιδέα έπεσε νωρίς το πρωί από τον συνάδελφο Λύσανδρο Γεωργόπουλο, ο οποίος έβαλε στην πρίζα τον Έφορο του Σωματείου μας, Γιάννη Σωτηρίου, που πετάει τη σκούφια του για τέτοιες μαζώξεις και είναι μάστορας στην οργάνωση. Στη συνέχεια έπεσε σύρμα στους υπόλοιπους και σε χρόνο μηδέν στήθηκε ένα γλέντι άνευ προηγουμένου.

«Χορηγοί» του γλεντιού ήταν τα μέλη μας, Χρήστος Ρεφενδάριος, Παναγιώτης Παπαναστασίου και Λύσανδρος Γεωργόπουλος, οι οποίοι προσφέρθηκαν να αγοράσουν τα πλούσια εδέσματα. Ο Λύσανδρος, με την πολύτιμη βοήθεια του παππούλη μας, κου Γιώργου Κισσανδράκη, ανέλαβε το απαιτητικό έργο του ψησίματος στον υπαίθριο χώρο των γραφείων, ο Παναγιώτης επιμελήθηκε τη μουσική, ενώ οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι είχαν αναλάβει από κοινού τη διαδικασία του σερβιρίσματος και του κεράσματος σε όσους έτυχε να περάσουν χθες από το Σωματείο για εκπόνηση Υ.Δ.Ε. Πολύτιμη όμως ήταν και η συμβολή της Βούλας Αναστασίου, η οποία επιφορτίστηκε με το δύσκολο καθήκον της καθαριότητας και του συμμαζέματος.

Ευχόμαστε υγεία και καλές δουλειές σε όλους. Να είμαστε όλοι καλά και να το επαναλάβουμε και του χρόνου!


Λέξεις Κλειδιά:Τσικνοπέμπτη