Αστική Εταιρία
Πανελληνίου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης


 

Με θεατρικό ταμπεραμέντο η φετινή εκδήλωση

Με άφθονο γέλιο και αυθόρμητες στιγμές που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό, με εγκάρδιες ευχές για καλύτερες ημέρες και με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε η φετινή ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου μας. Μετά από δύο χρόνια διαδικτυακών εορτασμών, εξαιτίας των περιορισμών που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού και παρά τον φόβο και το μούδιασμα που εξακολουθεί να υπάρχει, η μεγάλη οικογένεια του Πανελληνίου Συνδέσμου συναντήθηκε και πάλι εκ του σύνεγγυς για να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, να ανταλλάξει ευχές, αλλά και να επιβραβεύσει τους εθελοντές αιμοδότες και τα μέλη της για την προσφορά τους στο κοινωνικό έργο του Σωματείου.

Η επανεκκίνηση ήταν αλλιώτικη αλλά δυνατή. Φέτος, το ραντεβού δόθηκε στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ, όπου ο ...αρχιμάστορας της κωμωδίας Μάρκος Σεφερλής και ο θίασός του μας χάρισαν απολαυστικές στιγμές γέλιου με την παράσταση «ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ». Μία πολύ ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν το …ρεσιτάλ ερμηνείας που έδωσαν τα «κρυφά ταλέντα» της οικογένειας του Πανελληνίου και πιο συγκεκριμένα ο Ανδρέας, ο Κώστας και ο Νίκος, οι οποίοι υποδύθηκαν τους καουμπόηδες σε σαλούν. Το αυτοσχέδιο σκετσάκι ακολούθησε η έκπληξη στον 7χρονο Σπύρο και τη συνομήλική του Σοφία, παιδιά συναδέλφων, που εκείνη την ημέρα γιόρτασαν επί σκηνής τα γενέθλιά τους.

Σειρά πήραν ο μοναδικός Μάρκος Σεφερλής και η ...παρέα του που μας έκαναν να γελάσουμε μέχρι δακρύων. Γνωστός για την ευαισθησία του σε ζητήματα που αφορούν τη φροντίδα και την ασφάλεια των παιδιών, ο Μάρκος Σεφερλής με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο και με την ατάκα του «Ρε λες;» πέρασε το κοινωνικό μήνυμα ότι το ρελέ διαρροής σώζει ζωές και ότι δεν θα πρέπει να λείπει από καμία εγκατάσταση.

Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους σας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους χορηγούς μας (Εμμ. Κουβίδης ΑΒΕΕ, ΕΛΕΜΚΟ, Hager, LEDVANCE, Ελληνικά Καλώδια Α.Ε., DESIKOS, EMMIS ΑΒΕΕ, Legrand, Volton, Σκρέκης Α.Ε., AENAΟΣ Ενεργειακά Συστήματα, ΕΟΣ Σάμου, CTC, Αλιμπέρτη ΑΒΕΕ, Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού) καθώς και στους ευγενικούς χορηγούς (Ηλεκτροσύνθεση Κέρκυρας Α.Ε., Δημητριάδης Ηλεκτρολογικό Υλικό, Petit Catering, Παραδοσιακό Εργαστήριο Ζυμαρικών «Αγ. Πέτρος Μαλεβός»), οι οποίοι συνέβαλαν στην υλοποίηση του εγχειρήματος δίχως δεύτερη σκέψη, επιβραβεύοντας παράλληλα τους συναδέλφους αιμοδότες αλλά και όσους συνέβαλαν στο κοινωνικό έργο του Σωματείου μας (Make-A-Wish, Χαμόγελο του Παιδιού, κ.λπ.).

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε επαγγελματικές επιτυχίες και κάθε προσωπική ευτυχία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μας που ταξίδεψαν από την όμορφη Κύπρο, αλλά και από διάφορα μέρη της Ελλάδας για να βρεθούν μαζί μας, στα μέλη μας, σε φίλους μας αλλά και σε όσους άφησαν στην άκρη τις υποχρεώσεις τους και μας τίμησαν με την παρουσία τους! Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας και ευχόμαστε του χρόνου που θα έχει ξεθωριάσει ακόμη περισσότερο το αποτύπωμα του κορωνοϊού να επιστρέψουμε στα παλιά ένδοξα γλέντια μας…

 


Λέξεις Κλειδιά:εκδήλωση