Αστική Εταιρία
Πανελληνίου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης


 

Συνάδελφοι σας ευχαριστούμε που παραμένετε ΆΝΘΡΩΠΟΙ!

Είναι κάποιες φορές που όλα εξελίσσονται κατ’ ευχήν και τότε μας πλημμυρίζει ένα αίσθημα χαράς και ικανοποίησης. Είναι πάλι φορές που οι εξελίξεις παίρνουν δυσάρεστη τροπή και μας γεμίζουν με στενοχώρια και απογοήτευση. Αυτό το κοκτέιλ συναισθημάτων ζήσαμε και όσοι βρεθήκαμε στη γεμάτη δρώμενα, εκπλήξεις και συγκίνηση «Βραδιά του Ευχαριστώ», που διοργάνωσε ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στις 23 Ιουνίου στην κατάμεστη αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκφράστηκαν δημόσια ευχαριστώ σε χορηγούς, δωρητές, εθελοντές, φίλους και υποστηρικτές για την προσφορά τους στο έργο του Οργανισμού και τη συνδρομή τους στην υλοποίηση ευχών για παιδιά που παλεύουν με σοβαρές ασθένειες. Ο Σύνδεσμός μας για ακόμη μία φορά είχε την τιμή να είναι αποδέκτης αυτού του μεγάλου Ευχαριστώ και να βραβευτεί για την απλόχερη στήριξη που παρείχε τα τελευταία δύο χρόνια στον Οργανισμό Make-A-Wish.

Ένα τιμητικό βραβείο που δεν θα είχε λάβει το Σωματείο μας αν δεν ήσασταν όλοι εσείς, τα μέλη μας. Όλοι εσείς που ξεκλέβετε χρόνο από το ήδη φορτωμένο πρόγραμμά σας και ανταποκρίνεστε πρόθυμα σε κάθε κάλεσμα για βοήθεια. Όλοι εσείς που αναλαμβάνετε να φέρετε εις πέρας με επαγγελματισμό και ζήλο εργασίες από τις οποίες δεν έχετε χρηματικές απολαβές. Όλοι εσείς που παρά την αβεβαιότητα και τις καθημερινές αντιξοότητες συνεχίζετε να πιστεύετε στη δύναμη του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης. Όλοι εσείς που δίνετε αξία στα παιδικά χαμόγελα, στην ελπίδα και στη ζωή. Ε ναι λοιπόν... Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους εσάς που παραμένετε ΆΝΘΡΩΠΟΙ! Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Είναι τιμή μας που σας έχουμε στην οικογένειά μας, στη μεγάλη οικογένεια του Πανελληνίου.


Λέξεις Κλειδιά:Make-A-Wish, εθελοντισμός