Αστική Εταιρία
Πανελληνίου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης


 

Σας ευχαριστούμε που είστε πάντα δίπλα μας!

Δυσάρεστες περιπέτειες, εμπόδια, δυσκολίες, αναποδιές… Είναι γνωστό ότι οι αντιξοότητες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι με ελπίδα, πίστη, θετική σκέψη και χαμόγελο μπορούν να ξεπεραστούν. Αυτά τα εφόδια θέλουμε κι εμείς να δίνουμε σε παιδιά που δοκιμάζονται από σοβαρές ασθένειες.

Φέτος δώσαμε ελπίδα σε έναν ακόμη μικρό μαχητή από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)», τον 12χρονο Γιώργο. Χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των εταιρειών - χορηγών του Σωματείου μας που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας και ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμά μας, ο μικρός Γιώργος απέκτησε έναν υπολογιστή gaming για ατελείωτα ηλεκτρονικά παιχνίδια και online... μονομαχίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς του Σωματείου μας (Εμμ. Κουβίδης ΑΒΕΕ, ΕΛΕΜΚΟ, Hager, LEDVANCE, Ελληνικά Καλώδια Α.Ε., Volton, DESIKOS, Legrand, EMMIS ΑΒΕΕ, Σκρέκης, Αλιμπέρτη ΑΒΕΕ, ΕΟΣ Σάμου, CTC, Ηλεκτροσύνθεση Κέρκυρας), οι οποίοι συμβάλλουν ώστε να εκπληρώνονται παιδικές ευχές. Η υλοποίηση των ευχών είναι πολλά περισσότερα από μια γενναιόδωρη χειρονομία. Είναι πράξεις αγάπης που χαρίζουν στα παιδιά θάρρος και πίστη να συνεχίσουν τον αγώνα για τη ζωή τους και παράλληλα γεμίζουν όλους εμάς χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε χωρίς ανταλλάγματα.

Για την εκπλήρωση της ευχής αυτής αλλά και για τη στήριξη που παρείχε το Σωματείο μας τα τελευταία δύο χρόνια στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια Ευχή Ελλάδος), ο Σύνδεσμός μας βραβεύθηκε στη γεμάτη δρώμενα, εκπλήξεις και συγκίνηση «Βραδιά του Ευχαριστώ», που διοργάνωσε ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός στις 23 Ιουνίου στην κατάμεστη αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής. Ένα τιμητικό βραβείο που δεν θα είχε λάβει το Σωματείο μας αν δεν ήσασταν όλοι εσείς να μας στηρίζετε με τις χορηγίες σας, τόσο σε είδος όσο και σε χρήμα. Εσείς που αγκαλιάζετε πάντα κάθε προσπάθειά μας. Εσείς που δίνετε σάρκα και οστά στα παιδικά όνειρα. Εσείς που παραμένετε άνθρωποι με ευαισθησίες. Για όλους αυτούς τους λόγους το βραβείο αυτό σας ανήκει. Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε μαζί σας! Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και ευελπιστούμε να συνεχίσετε να είστε συνοδοιπόροι μας στο ταξίδι του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.


Λέξεις Κλειδιά:Make-A-Wish, εθελοντισμός