Αστική Εταιρία
Πανελληνίου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης


 

Τριήμερη απόδραση στην Κύμη

Βουτιές στην πισίνα, ηλιοθεραπεία, ταβλάκι και σκάκι για τους λάτρεις των παιχνιδιών στρατηγικής, μπιρίμπα για όσους δίνουν τα… ρέστα τους στην πράσινη τσόχα, άφθονο φαγοπότι, ξενάγηση στη Ζυθοποιία Septem των αδελφών Παναγιώτου, εκδρομούλες σε κοντινές τοποθεσίες... Όλα τα είχε η φετινή τριήμερη εκδρομή του Συνδέσμου μας, που πραγματοποιήθηκε στην γραφική Κύμη Ευβοίας με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος.
 
Στην πρώτη «covid-free» εξόρμηση μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού, τα μέλη του Σωματείου μας, ενεργοί και συνταξιούχοι, μαζί με τις οικογένειές τους παραμέρισαν για λίγο τις υποχρεώσεις τους και ξεφάντωσαν με την ψυχή τους. Το πρόγραμμα χαλαρό, τα παρεάκια πολλά, αλλά στο τέλος όλοι μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια γύρω από μια ροτόντα παίζαμε επιτραπέζια παιχνίδια και λέγαμε αστεία μέχρι πρωίας.
 
Τα δώρα που περίμεναν τους εκδρομείς πλούσια. Όπως κάθε χρόνο σε κάθε δωμάτιο υπήρχε ένα καλάθι με τοπικά παραδοσιακά εδέσματα (φέτος την τιμητική τους είχαν τα αποξηραμένα σύκα, τα σαραγλάκια και τα αμυγδαλωτά της περιοχής). Και επειδή, ως γνωστόν, είμαστε και μερακλήδες, το καλάθι συμπλήρωναν τα γνωστά οινοποιήματα του Συνδέσμου, αλλά και ένα μπουκάλι κρασί Βαβέλ προσφορά του ΕΟΣ Σάμου.
 
Για μία ακόμη χρονιά οι εταιρείες Hager Hellas, Ledvance και Volton Ελληνική Ενεργειακή προσέφεραν χρήσιμα δώρα για τους ταξιδιώτες μας. Η Hager μας προσέφερε καπέλα, μπρελόκ και ηλιοπροστασία για τα αυτοκίνητά μας, η Ledvance μας παρείχε μπλουζάκια εξαιρετικής ποιότητας, ενώ η εταιρεία Volton πρακτικά ποτήρια θερμός για τα καφεδάκια μας. Ωστόσο, φρόντισαν να μας παρέχουν δώρα και στη γεμάτη εκπλήξεις σαββατιάτικη βραδιά του μπίνγκο, όπου ο πρώτος νικητής κέρδισε μία τσάντα εργαλείων πλάτης προσφορά της εταιρείας Hager και άλλοι οκτώ νικητές κέρδισαν από μία λάμπα Led Smart Lighting της εταιρείας Ledvance.
 
Όμως πολλές εκπλήξεις περίμεναν και τους μικρούς μας φίλους, που απόλαυσαν χειροποίητο ποπ κορν και μαλλί της γριάς, ενώ «αναμετρήθηκαν» στην πινιάτα, προσφορά της εταιρείας The Party. Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος πραγματοποιήθηκε η αρτοκλασία του Συνδέσμου μας στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου από τον Πατέρα Βαλάντη. Κρατώντας τις ωραιότερες αναμνήσεις από τη φετινή εκδρομή, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, όλοι μαζί, υγιείς και δημιουργικοί!
 

 


Λέξεις Κλειδιά:εκδρομή, Αγίου Πνεύματος