Αστική Εταιρία
Πανελληνίου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης


 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή διαδικτυακή εκδήλωση

Με τη συμμετοχή χορηγών, προσκεκλημένων, μελών και φίλων του Συνδέσμου μας, με πλούσια δώρα και πολλά χαμόγελα ολοκληρώθηκε η φετινή διαδικτυακή μας εκδήλωση. Επιδίωξή μας ήταν να στείλουμε ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες και δυσμενείς συνθήκες που όλοι βιώνουμε, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, και θέλουμε να πιστεύουμε ότι το επιτύχαμε.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που ήσασταν δίπλα μας και σε αυτό το εγχείρημα και σας ευχόμαστε επαγγελματική επιτυχία και κάθε προσωπική ευτυχία! Ένα μεγάλο μπράβο στους χορηγούς μας (Εμμ. Κουβίδης ΑΒΕΕ, ΕΛΕΜΚΟ, Hager, LEDVANCE, Ελληνικά Καλώδια Α.Ε., Volton, DESIKOS, Legrand, EMMIS ΑΒΕΕ, Σκρέκης, Αλιμπέρτη ΑΒΕΕ, ΕΟΣ Σάμου, CTC, Ηλεκτροσύνθεση Κέρκυρας), οι οποίοι για άλλη μία χρονιά συνέβαλαν έμπρακτα στην υλοποίηση της διαδικτυακής εκδήλωσης και παράλληλα επιβράβευσαν τους αιμοδότες και όσους συμμετείχαν στο κοινωνικό έργο του Συνδέσμου μας.

Με μεγάλη μας ικανοποίηση και χαρά σας ανακοινώνουμε ότι με τη συνεισφορά των χρηματικών χορηγιών που κατέβαλαν οι εταιρείες στη φετινή μας εκδήλωση, υιοθετήθηκε τμήμα της ευχής του 11χρονου Γιώργου από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)», που παλεύει με την ασθένειά του. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε του χρόνου να γιορτάσουμε εκ του σύνεγγυς, όπως παλιά…

 


Λέξεις Κλειδιά:εκδήλωση, γιορτή