Αστική Εταιρία
Πανελληνίου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης


 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη μας

Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά γεμάτη απώλειες, αβεβαιότητα και φόβο, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, όμως συνέβησαν και όμορφα πράγματα, που μας υπενθύμισαν ότι το πιο σημαντικό στη ζωή είναι η προσφορά και η ανθρωπιά.

Ο Σύνδεσμός μας, παρά τις αντιξοότητες της περσινής ιδιόμορφης χρονιάς, βρέθηκε στο πλευρό του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και παρείχε βοήθεια οποτεδήποτε και αν ζητήθηκε. «Συνωμοτήσαμε» με τις νεράιδες και τα ξωτικά του Make-A-Wish για να εκπληρώσουμε ευχές παιδιών που παλεύουν με σοβαρές ασθένειες, βάλαμε το …χεράκι μας και δώσαμε τα ...φώτα μας ώστε να αποκτήσουν τα δωμάτια των ονείρων τους, στολίσαμε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας με τα χρωματιστά Αστέρια της Ευχής, μα κυρίως συμβάλλαμε κι εμείς ώστε τα προσωπάκια αυτών των μικρών μαχητών να λάμψουν από χαρά και ενθουσιασμό.

Και όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν χωρίς την απλόχερη στήριξη των μελών μας. Οι ευχαριστίες, λοιπόν, που εισέπραξε ο Σύνδεσμός μας από τον Οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ανήκουν σε όλους εσάς που ξεκλέβετε χρόνο από τις επαγγελματικές και οικογενειακές σας υποχρεώσεις και ανταποκρίνεστε σε κάθε κάλεσμα.

Ευελπιστούμε να συνεχίσετε να είστε δίπλα μας σε αυτό το απαράμιλλο ταξίδι του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης. Γιατί ναι… Όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά… Ακόμη και πράγματα που φαντάζουν ανέφικτα. Και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.


Λέξεις Κλειδιά:εθελοντισμός, Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος