Αστική Εταιρία
Πανελληνίου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης


 

Είναι θ-αίμα ανθρωπιάς

Με σύνθημα «Δε σε ξέρουμε, αλλά σ’ ευχαριστούμε» ολοκληρώθηκε το Σάββατο (10/7) η πρώτη καθιερωμένη αιμοδοσία που πραγματοποίησε για φέτος ο Σύνδεσμός μας.

Η προσέλευση των αιμοδοτών, παρά την αφόρητη ζέστη, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενισχύοντας σημαντικά την Τράπεζα Αίματος που διατηρεί το Σωματείο μας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Την έμπρακτη αλληλεγγύη σε αυτή την πράξη αγάπης και ανθρωπιάς έδειξαν μέλη, συνεργάτες, συγγενείς και φίλοι του Συνδέσμου, αλλά και απλοί άνθρωποι, οι οποίοι αν και δεν έχουν σχέση με το σωματείο έμαθαν για το κάλεσμα από τρίτους. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς! Θερμές ευχαριστίες και στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου για την πολύτιμη αρωγή του.

Και επειδή οίνος ευφραίνει καρδίαν, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον ΕΟΣ Σάμου, που επιβράβευσε τους αιμοδότες με μια φιάλη Vin Doux.

Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και οι κανόνες υγιεινής, ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα διασποράς του κορωνοϊού και να προστατευθεί η υγεία όλων. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη καθιερωμένη αιμοδοσία που θα γίνει τον Δεκέμβριο. 

 


Λέξεις Κλειδιά:αιμοδοσία, εθελοντισμός