Αστική Εταιρία
Πανελληνίου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης


 

Τριήμερο ξεφάντωμα

Μπανάκι στη θάλασσα, βουτιές στην πισίνα, ταβλάκι, ηλιοθεραπεία, φαγοπότι, εξορμήσεις σε κοντινές τοποθεσίες... Τίποτα δεν έλειψε από τη φετινή εκδρομή του Συνδέσμου μας, που πραγματοποιήθηκε στον Μεσσηνιακό Κόλπο με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος.

Σε μια προσπάθεια να ανατραπεί το βαρύ κλίμα που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού, τα μέλη του Σωματείου μας έβαλαν στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και μαζί με τις οικογένειές τους το... έριξαν έξω. Η τριήμερη εξόρμηση έγινε στη Μπούκα της Μεσσηνίας και ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστική.

Τα δώρα που περίμεναν τους ταξιδιώτες πλούσια. Όπως κάθε χρόνο σε κάθε δωμάτιο υπήρχε ένα καλάθι με τοπικά παραδοσιακά εδέσματα (φέτος την τιμητική τους είχαν οι δίπλες και οι παραδοσιακές τηγανίτες της περιοχής, γνωστές ως λαλάγγια). Και επειδή, ως γνωστόν, εκτός από καλοφαγάδες είμαστε και μερακλήδες, το καλάθι συμπλήρωναν τα γνωστά οινοποιήματα του Συνδέσμου, αλλά και ένα μπουκάλι κρασί Vin Doux προσφορά του ΕΟΣ Σάμου. Φυσικά δεν έλειψαν και τα απαραίτητα αξεσουάρ ατομικής προστασίας κατά του κορωνοϊού (μάσκες μιας χρήσης και αντισηπτικά).

Για μία ακόμη χρονιά οι εταιρείες Hager και Ledvance προσέφεραν χρήσιμα δώρα για τους εκδρομείς μας. Η Hager μας προστάτεψε από τη ζέστη και τον καυτό ήλιο, προσφέροντας καπέλα και θερμός, ενώ η Ledvance μας παρείχε όλα τα απαραίτητα σύνεργα για την παραλία (πετσέτες θαλάσσης, γυαλιά ηλίου, σακίδια πλάτης). Ωστόσο, φρόντισαν να μας παρέχουν δώρα και το βράδυ του Σαββάτου στην παιχνιδιάρικη βραδιά του μπίνγκο, όπου τρεις νικητές κέρδισαν από μια βαλίτσα προσφορά της εταιρείας Hager και άλλοι τρεις από ένα σετ Smart Lamps με Google Assistant της εταιρείας Ledvance.

Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος πραγματοποιήθηκε η αρτοκλασία του Συνδέσμου μας, στην οποία παρευρέθηκαν και οι αεικίνητοι παππούδες μας όπως κάθε χρόνο. Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, όλοι μαζί, υγιείς και δραστήριοι! 

 

 


Λέξεις Κλειδιά:εκδρομή