Αστική Εταιρία
Πανελληνίου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης


 

Παιδική γιορτή 2007

Έγινε θεσμός η παιδική γιορτή του Πανελληνίου Συνδέσμου Πτυχιούχων Αν. & Μ. Τεχν. Εκπ/σης

n ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΑΡΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ

 

   Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Λυκόβρυσης, η Παιδική Γιορτή του Πανελληνίου Συνδέσμου Εργολ. Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτ. & Μ. Τεχνικής Εκπαίδευσης. Μια εκδήλωση που, αν και βρίσκεται μόλις στο δεύτερο χρόνο ζωής της, μπορούμε να πούμε ανεπιφύλακτα ότι αποτελεί, πλέον, θεσμό για το αθηναϊκό σωματείο.

   Η αθρόα προσέλευση των μελών και των οικογενειών τους, παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε, επιβράβευσε απόλυτα την ατέρμονη προσπάθεια της διοίκησης για σύσφιγξη των σχέσεων των συναδέλφων, οδηγώντας την παράλληλα να προαναγγείλει το «κλείσιμο» μεγαλύτερου χώρου για τον επόμενο Δεκέμβρη.

   Την όμορφη φετινή εκδήλωση τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους, ο γεν. γραμματέας της ΠΟΣΕΗ Θανάσης Χάσκος, ο πρόεδρος και ο έφορος δημ. σχέσεων του ΣΕΚΗΑ Κώστας Πλευράκης και Σταύρος Γούναρης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πειραιά Δημήτρης Ντίμερης, οι πρόεδρος, γεν. γραμματέας και ταμίας του ΣΕΗ Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Τάσος Μπερέτας, Παναγιώτης Πολίτης και Κώστας Γιαννάκης, το στέλεχος της LEGRAND Ανδρέας Βουτσινάς, ο δ/ντής του «Ε» Κώστας Μπέλλος και, κυρίως, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Χανίων Νίκος Πατεράκης, που ήρθε από την Κρήτη με την οικογένειά του ειδικά για τη γιορτή.

   Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του ΠΣΕΗΠΑΜΤΕ Μάνος Καυκαλάς εξέφρασε τις βαθιές ευχαριστίες του Δ.Σ. προς τους παρευρεθέντες για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα και απηύθυνε θερμές ευχές για το νέο χρόνο. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η έκπληξη που επιφύλαξαν τα μέλη του Δ.Σ. στον τέως πρόεδρο Λευτέρη Σκαρή - που εκείνη τη μέρα είχε την ονομαστική του γιορτή - φέρνοντας το δώρο του πάνω στη σκηνή και εκφράζοντάς του, συγχρόνως, τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους για το σπουδαίο έργο που έχει προσφέρει στο Σύνδεσμο.

   Nα σημειωθεί ότι η διοίκηση του σωματείου παρέδωσε, όπως είχε αποφασιστεί, τις  δύο επιταγές στα πυρόπληκτα μέλη της Σπύρο Πόθο (2.000 ευρώ) και Βασίλη Βασιλόπουλο (1.000 ευρώ).

ΑΜΕΙΩΤΟ ΚΕΦΙ

   Το κέφι που επικράτησε στην εκδήλωση παρέμεινε αμείωτο μέχρι το τέλος της βραδιάς. Και για τους μικρούς που έπαιξαν και χόρεψαν με τον κλόουν, αλλά και για τους μεγάλους που είχαν την ευκαιρία, μέσα σε μια ιδιαίτερα εύθυμη ατμόσφαιρα, να χαλαρώσουν από τους καθημερινούς ρυθμούς, απολαμβάνοντας το κρασάκι τους και τους μεζέδες του πλούσιου μπουφέ.

   Ασφαλώς, η διοίκηση δεν παρέλειψε να χαρίσει όμορφα δώρα σε όλους, ως ανάμνηση της φετινής γιορτής. Οι συνάδελφοι έλαβαν, επίσης, χρήσιμα δώρα για τη δουλειά τους - προσφορά της εταιρείας HAGER, ενώ δεν έλειψε  και η καθιερωμένη κλήρωση, κατά την οποία δύο τυχεροί κέρδισαν εργαλεία - προσφορά της HILTI.

   Και όταν όλοι αποχώρησαν χαμογελαστοί και η αίθουσα άδειασε, μια συντροφιά ηλεκτρολόγων συγκεντρώθηκε στο ίδιο τραπέζι, γέμισε τα ποτήρια με σπιτική τσικουδιά που έφερε ο συν. Νίκος Πατεράκης και τσούγκρισε με την ευχή «και του χρόνου»…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

   Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Εργολ. Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτ. & Μ. Τεχνικής Εκπαίδευσης ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν για την πραγματοποίηση και την επιτυχία της φετινής γιορτής.

(Από την εφημερίδα «Ο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ»)

 

 

.

 


Λέξεις Κλειδιά:γιορτή, 2007